Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (7.74 secunde)
Mi-au lasat un gust amar unele evenimente petrecute dupa acest surprinzator meci. ... Elevii lui Olaroiu au inceput meciul relaxati dupa senzationalul meci de la Kiev, uitand ca nici in sezonul trecut n-au reusit sa-i invinga pe rapidisti.
Cirtu a gandit si a jucat bine acest meci, dar nesansa l-a privat de victorie, care ar fi fost meritata. ... Inchei urand bafta in aceasta seara Stelei in marele meci cu Real.
In schimb, au fost altfel de spectacole, mai ales dupa meci! ... Dupa meci, Eugen Neagoe a facut unele declaratii aluzive.
Nationala Romaniei a pierdut si al doilea meci din actuala editie a Ligii Natiunilor, 0-1 cu Bosnia, astfel ca dupa meci analiza tricolorilor a iscat un dialog incins in studioul Digi Sport Special.
Cum spuneam, au fost greseli de arbitraj la acest meci Steaua - UTA, dar n-a fost singurul cu erori. ... In etapa viitoare, Universitatea are un meci "acasa" in...
Situatia actuala seamana cu cea a unui meci de fotbal in care echipele combatante abuzeaza de datul "la gioale", uitand de cele mai elementare notiuni de fairplay.
FCSB - U Craiova 1948 s-a terminat 1-1, in etapa a treia din Superliga, dupa un meci superb, cu ocazii "la minut".
La un meci din ligile inferioare ale Elvetiei, fostul arbitru a fost atacat de suporterii nemultumiti si a fost nevoie de interventia politiei pentru a fi scos de pe teren.
E de inteles ca Grupul Basescu ar dori sa transforme referendumul intr-un meci Presedinte - Parlament, intr-o lupta dintre Bine si Rau. De fapt referendumul este un meci Basescu 2004 - Basescu 2007, avand ca arbitru poporul.
Pai cu nimic, de vreme ce un comportament asemanator a socat intreaga suflare a suporterilor, de data aceasta la un meci de handbal (considerat un sport mult mai curat si mai cuminte decat fotbalul).
FCSB - West Ham a fost primul meci din grupele Conference League pentru echipa antrenata de Dica. Vicecampioana a fost invinsa cu 3-1.
Nationala Romaniei joaca sambata un meci important in preliminariile Campionatului European din 2008, dar cum partida e in deplasare, la Minsk, in tribune vor fi putini fani romani.
Opt ani au trecut de la ultimul meci al Romaniei la un turneu final. ... In frunte este chiar capitanul Cristi Chivu, autor al unui memorabil gol in meciul de vis cu Anglia, urmat de Adi Mutu, actualul lider al echipei, omul care poate castiga de unul singur un meci.
Un rus care venise la meci cu haina si caciula de blana, la 30 de grade Celsius. ... A fost un meci frumos.
si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
In Insulele Feroe, in traducere Insulele Oilor, ne asteapa un meci crancen. Feroezii, de meserie politisti, mecanici, tamplari sau elevi si studenti, ameninta "nationala" Romaniei ca va avea un meci greu, iar Piturca strategul a luat-o de buna.
La capatul unui meci spectaculos, FCSB s-a impus pe terenul celor de la FC Botosani, 3-2, intr-o restanta din etapa a sasea a Ligii 1.
Printul William si Printesa Kate au fost huiduiti in Boston, in timpul unui meci NBA. Familia regala a fost acuzata ca este rasista din punct de vedere institutional.
"Chiar ca a fost un meci intens, a fost un meci in care am avut de toate. Puteam sa ni-l facem mai usor daca marcam in prima repriza prin Ionita.
"Ne asteapta un nou meci important, un meci la cateva zile dupa o deplasare lunga la Medias. Sper ca am reusit sa ne recuperam si vom da totul pentru cele trei puncte.
google-analytics.com